Website bekijken?

Klik hier

Marum

Noordwijk

Nuis


MARUM-NOORDWIJK

Wij zijn op 15 september 2013 ontstaan uit de Hervormde gemeente Marum - Noordwijk en de Gereformeerde kerk van Marum. Aan de totstandkoming van de fusie is een lang proces van praten voorafgegaan en een federatie van 5 jaar. Voor het feit dat de fusie tot stand gekomen is zijn we dankbaar. In de aanloop naar de fusie is er veel gesproken. De mores van hervormden en gereformeerden was nu eenmaal verschillend. We zijn dankbaar dat de fusie nu een feit is en dat we één kerk zijn en elke zondag als Protestanten  samen kunnen komen in de "Ontmoetingskerk" aan de Kruisweg in Marum.

De morgendiensten beginnen gebruikelijk om 9.30 uur. Op de tweede en de vierde zondag van de maand is er een tweede dienst, met uitzondering van de maanden juli, augustus en september tot de startzondag). Deze tweede diensten worden gedurende de zomertijd gehouden om 19.00 uur en gedurende de wintertijd om 14.00 uur. In de zomertijd wordt er op de tweede zondag van de maand een vesper gehouden. De avonddienst op de vierde zondag in de zomertijd en de middagdiensten in de wintertijd dragen een thematisch karakter, afwisselend een jeugddienst, praisedienst, wijkdienst of ander thema.

Bijzondere diensten worden soms in de voormalig hervormde kerkgebouwen gehouden in de dorpen Marum, Noordwijk en Nuis. In onze gemeente zijn tal van vrijwilligers actief als lid van de kerkenraad, commissies, werkgroepen of anderszins.

De kerkelijke gemeente telt 1445 gemeenteleden, waarvan 770 belijdende-, en 675 doopleden.

(informatie van de eigen website)


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.